Енергийна независимост

Енергийна независимост

НАШИТЕ УСЛУГИ

ПОЛЗИ ОТ ИНСТАЛИРАНЕТО НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

Фактор Енерджи България се стреми да предложи най-добрите инсталации за собствено производство на енергия, така че да можете да спестявате, подобрявайки производителността на вашата компания или бизнес. В допълнение, ние търсим разнообразни възможности за финансиране на проектите на нашите клиенти.

100% зелена енергия

Вие ще произвеждате 100% зелена енергия от слънцето, следователно ще бъдете част от енергийния преход, давайки своето зрънце принос.

Контролът е във ваши ръце

Енергията е изцяло ваша и вие винаги ще знаете какво се случва с нея, ще можете да следите вашето производство, потребление и излишък по всяко време.

Спестявате непрекъснато

Сметките ви за ток ще бъдат значително намалени. Освен това можете да компенсирате енергийния излишък и така да увеличите многократно спестяваната енергия.

ЗАЩО ФАКТОР ЕНЕРДЖИ БЪЛГАРИЯ?

Нашите предложения са винаги до ключ, така че не е нужно да се притеснявате за нищо. Ние покриваме от дизайна на предложението до процедурите за узаконяване на инсталацията.

 • ПРОУЧВАНЕ
  Ние анализираме вашата ситуация според характеристиките, които сте ни информирали и съответно изготвяме първоначално предложение.
 • ДИЗАЙН
  След като първоначалното предложение бъде прието, ние валидираме окончателния ви дизайн на място и ви представяме окончателното предложение възможно най-коригирано.
 • МАТЕРИАЛИ И МОНТАЖ
  След като договорът бъде подписан, ние ще ви оставим вашите нови чинии готови за използване, за да започнете да спестявате.
 • ЛЕГАЛИЗИРАНЕ
  Ние се грижим за всички административни процедури за узаконяване на вашата инсталация за собствена консумация.

Поискайте информация за нашите решения за енергийна независимост

  Искате да узнаете повече за нашите услуги?

  Свържете се с нас за повече информация